Έκπτωση ως - 43% για ηλεκτρονικές κρατήσεις!

Έκπτωση - 10% για 3-5 μέρες!

Έκπτωση - 20% για 6 ή περισσότερες μέρες!

Δευ - Κυρ : 09π.μ. με 09μ.μ. +30 690 781 9448

Γραφείο ενοικιάσεων Αμοργός

Η ιστοσελίδα Amorgosrentcar είναι η διαδικτυακή εκδοχή και παρουσίαση της εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων unimike που βρίσκεται στο λιμάνι της Αιγιάλης στην Αμοργό. Ο στόλος μας αποτελείται από 20 σχεδόν καινούργια οικονομικά αυτοκίνητα (Μέγιστο 3 ετών), ώστε να απολαμβάνετε μια ενοικίαση χωρίς προβλήματα.


Επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε μια εκπληκτική εξυπηρέτηση πελατών, άριστα διατηρημένα αυτοκίνητα και καλές τιμές σε όλους μας τους πελάτες. Έχουμε επενδύσει αρκετά χρήματα και αρκετό χρόνο στην ιστοσελίδα μας για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μηχανισμό κρατήσεων που υπολογίζει μόνος του εκπτώσεις που σχετίζονται με την περίοδο της επίσκεψης σας, την διάρκεια της κράτησης και τον τύπο οχήματος που επιλέξατε, καθώς και άλλους παράγοντες που επηρρεάζουν την τελική τιμή του οχήματος. Σε κάθε περίπτωση προτάσουμε το δικό σας συμφέρον πρώτα!


Το να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάσταση του οχήματος ή με την καλύτερη τιμή αλλά με ένα σύνολο επιπλέον παροχών που μπορείτε να απολαύσετε. Είμαστε περήφανοι που δίνουμε απλόχερα υπηρεσίες όπως παραλαβή - παράδοση σε σημείο της επιλογής σας (εντός Αμοργού), οδηγίες σχετικά με τουριστικά αξιοθέατα και 24ωρη υποστήριξη σε περιπτώσεις ανάγκης δωρεάν!


Εν κατακλείδι θα δείτε ότι το amorgosrentcar είναι το καλύτερο και πιο αξιόπιστο γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Αμοργό με ποιοτικά αυτοκίνητα, καλές τιμές και χρήσιμες δωρεάν υπηρεσίες! Μπορείτε να μας βρείτε:

AmorgosRentCar
Αιγιάλη
84008 - Αμοργός, Ελλάδα
Κινητό: +30 690 781 9448
Τηλ: +30 22850 73504