Έκπτωση ως - 43% για ηλεκτρονικές κρατήσεις!

Έκπτωση - 10% για 3-5 μέρες!

Έκπτωση - 20% για 6 ή περισσότερες μέρες!

Δευ - Κυρ : 09π.μ. με 09μ.μ. +30 690 781 9448

ΌΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελάχιστη ηλικία οδηγού 21 έτη. Ο λόγος που ισχύει αυτός ο όρος είναι επειδή οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν νεαρότερους οδηγούς στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Ο πελάτης - οδηγός είναι υποχρεωμένος να υπακούει τον Κ.Ο.Κ. και είναι υπεύθυνος για κλήσεις που έχουν εκδοθεί λόγω παράβασης τους.

Ο πρώτος επιπλέον οδηγός δηλώνεται δωρεάν.

Ο Πελάτης ευθύνεται για την πλήρη αξία της ζημιάς στο όχημα της εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων, ωστόσο, ο Πελάτης, με τη σήμανση του κατάλληλου κουτιού στο συμφωνητικό ενοικίασης, μπορεί να μειώσει την οφειλή σε 900€ με την υποχρέωση να καταβάλει το ποσό που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο μας για Απαλλαγή από ζημία ή με την επισήμανση του κατάλληλου κουτιού για την καταβολή πρόσθετου ποσού που καλύπτει την μεικτή ασφάλιση, οι ζημιές στα ελαστικά, το παρμπρίζ, τα παράθυρα και κάτω από το αυτοκίνητο δεν καλύπτονται σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Ο πελάτης με την σήμανση του κατάλληλου κουτιού, συμφωνεί στην επιπλέον χρέωση ανά ημέρα, όπως αυτή αναγράφεται στο συμβόλαιο ενοικίασης, ώστε να εξαιρείται από την ευθύνη σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του οχήματος, σύμφωνα με τους όρους & προϋποθέσεις του συμφωνητικού ενοικίασης.

Ο πελάτης με την σήμανση του κατάλληλου κουτιού, συμφωνεί στην επιπλέον χρέωση όπως αυτή αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να εξαιρείται από την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος με βάση τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στο συμφωνητικό ενοικίασης.

Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει: 30 ή περισσότρες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, τότε προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής όλου του ποσού προκαταβολής (Η χρέωση άλλων εξόδων όπως π.χ. τραπεζικά έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη). 29 με 15 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης προσφέρουμε 50% επιστροφή του ποσού προκαταβολής (Η χρέωση άλλων εξόδων όπως π.χ. τραπεζικά έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον πελάτη). 14 ή λιγότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, όπως και σε προσφορές, ουδεμία επιστροφή προκαταβολής αναγνωρίζεται. Κρατήσεις για τις οποίες δεν έχει πληρωθεί η προκαταβολή ενδέχεται να ακυρωθούν μετά από 5 ημέρες χωρίς προειδοποίηση.